Qui som?

Carta de presentació:

Benvolgut amic, benvolguda amiga:

Amb aquesta carta ens volem presentar en societat. Som “La Canonja 3 – Poble, paisatge i sostenibilitat”, una entitat que, com el seu nom indica, ha nascut amb els objectius d’actuar en els àmbits del poble, el paisatge i la sostenibilitat. Després d’un treball previ d’anàlisi de necessitats i mancances en el camp del medi ambient a la Canonja ha sorgit, amb la iniciativa de diferents persones que han compartit les mateixes inquietuds, aquesta associació de caràcter no lucratiu i oberta a tothom.

Problemes com la desintegració dels paisatges del territori, la brutícia acumulada als camps canongins, la contaminació acústica, l’educació i la conscienciació ambiental, la manca d’espais verds, l’estalvi energètic, la convivència amb la indústria química, la millorable gestió del medi ambient, … són presents en el dia a dia de la Canonja. I és per això que “La Canonja 3” pretén treballar amb els objectius següents:

  • Aconseguir la integració dels paisatges del territori (urbà, rural, agrícola, forestal, …), participant en projectes sobre temes ambientals.
  • Elaborar propostes de millora per solucionar problemes ambientals a escala local, així com denunciar socialment i/o administrativament pràctiques que vagin en contra de la protecció del medi ambient.
  • Reeducar-nos i conscienciar-nos en temes ambientals que ens afecten com a ciutadans compromesos.
  • Donar-nos a conèixer com a entitat que pertany al poble i que vol aconseguir la participació ciutadana envers temes ambientals.

Amb aquest primer contacte, volem fer partícip la nostra voluntat de trobar vincles de col·laboració, així com posar en comú diferents necessitats i perspectives que compartim. També us volem animar a fer-vos donants ambientals, implicant-vos mitjançant la vostra col·laboració o bé fent-vos socis/es de l’entitat, donant suport així a les activitats i projectes que desenvolupem.

Desitjant-vos el millor, esperem trobar-nos ben aviat.

Salutacions,

La junta de La Canonja 3 - Poble, Paisatge i Sostenibilitat -


Qui forma part de la junta?

Iris Cobacho
Presidenta

Biòloga ambiental

Antonio Hurtado
Tresoreria

Enginyer mediambiental

Irene Arjona
Comunicació

Màrqueting i Xarxes Socials

Marta Arjona
Vocal i ajudant de tresoreria

-

Imanol Campanals

Vocal

Blanca Marín
Vocal

Loli 

Vocal

Eva Fuentes 
VocalMontse
Vocal

Vols formar part de la junta? Contacta'ns!

Cistella